Besplatno gledanje stranih filmova, recenzije

Besplatni strani filmovi za gledanje na internetu su postali dostupni jer razni video servisi pružaju online video streaming  filmova, potrebna je samo dobra internet konekcija i nekoliko uputstava za gledanje stranih filmova online. 


Ono što vam je potrebno kako bi mogli naći strane filmove za gledanje preko interneta na ovim stranicama je:
1. Mozilla Firefox web preglednik kojeg mozete preuzeti i instalirati na svoj kompjuter.
2. Java Runtime takode instalirati ako ju vec nemate.
3. Instaliran CCleaner za ciscenje i otklanjanje problema pri gledanju filmova.

 

Web stranice nisu poredane po kvaliteti ili po broju stranih filmova  koji su dostupni za gledanje sa prijevodom, nego nasumično, zato sami odaberite koja je  stranica bolja za gledanje besplatnih filmova.

 

Na ovim stranicama se nalaze strani filmovi za gledanje sa prevodom. Mi ćemo za Vas i u buduće pronalaziti i na ovom portalu praviti katalog websajtova za strane filmove sa prevodom koji su svima online besplatno dostupni.

Recenzije sajtova:

 

http://www.filmovizija.com/

- Ima više stotina stranih filmova kao i hiljade crtanih filmova, ali malo spor server i učitavanje. Strani filmovi i serije sa prevodom, dokumentarni filmovi, domaće i strane serije online, top filmovi, filmovi 2012.

 

http://www.besplatni-filmovi.com

Ako tražite besplatne filmove na Internetu na pravom ste mjestu.Provjerite izbor domaćih i stranih filmova. Ponuda u kojoj su: Strani Filmovi, Besplatni Domaći Filmovi, Crtani Filmovi, Dokumentarni Filmovi...

Ako vam nije problem otići u videoteku, ali nemate dovoljno novca da to često činite, i onda je ovo prava stranica za vas. Ako mislite da su svi filmovi koje prikazuju na televiziji dosadni i već izlizani, i onda ste na pravom mjestu. Ovdje ćete svakodnevno imati priliku uživati u novim filmovima, koje još niste imali priliku vidjeti. Ima tu mnoštvo starih klasika, ali i potpuno novih filmova iz prošle i ove godine...

 

http://halobing.net/

Svi domaći filmovi i serije na ovoj stranici su potpuno besplatni. Za gledanje svih filmova potrebno je jedino imati instaliran adobe flash player i brzu internet vezu. Internet preglednik Google Chrome je preporučljiv pošto već ima u sebi ugrađen flash Player i ne morate ga naknadno instalirati. Svi filmovi koje možete gledati preko našeg sajta nalaze se na hostovima: sevenload.com, tvzone.us, video.google.com. Mi smo samo preuzeli kodove da bi ih vi mogli gledati.

 

http://www.filmovisaprevodom.com

Filmovi sa prevodom, kao i besplatni domaci filmovi online. Domaci filmovi, domaće serije, strani filmovi sa prevodom za gledanje uživo on line potpuno besplatno!

 

http://www.besplatnifilmovi.net

Vaše internet Kino,  Besplatni domaći filmovi za gledanje na internetu!  Za gledanje filmova Vam nije potrebna nikakva registracija i dovoljno je samo da kliknete na ime ili "play" znak pored filma koji želite da gledate! Ispod svakog domaćeg filma imate opciju za gledanje preko čitavog ekrana (fullscreen). Nepostoji opcija za skidanje tj. download domaćih filmova, tako da je moguće samo online gledanje, što znači da za vrijeme trajanja celog filma morate imati internet konekciju.

 

http://2kokice.com

2Kokice  je sajt za besplatno skidanje i preuzimanje filmova, muzike, igrica i serija. Pročitajte recenzije za besplatne filmove, ocene, komentare, kritike... U vremenu kada se fraze „besplatni filmovi“, „besplatno skidanje filmova“  visoko kotiraju na netu, mi smo odlučili da odemo korak dalje i da svoje znanje o webu, besplatnim filmovima, muzici, serijama i igricama uparimo sa našim očiglednim nepoznavanjem gramatike jezika i sklapamo sajt za objavljivanja najnovijih internet izdanja iz domena zabave, konzumiramo svako ponuđeno štivo i pokušamo da ocenimo, prikažemo, preporučimo ili iskritikujemo, kao i da nađemo najbolje i najkvalitetnije proverene linkove i torente.

 

http://besplatnofilmovi.co.cc

Jedna od najvećih filmskih baza gdje se mogu gledati besplatno filmovi sa prijevodom izravno preko interneta u svako doba dana.

 

http://www.besplatnifilmovi.biz

Besplatni filmovi gledanje, Online filmovi, Besplatni domaci filmovi, Besplatno gledanje filmova, Za gledanje filmova, Domci filmovi, Strani filmovi, Besplatni domaci film, Filmovi besplatno gledanje, Filmovi sa prevodom, Domace serije, Besplatne serije ...

 

http://www.film-club.net

Domaci i strani filmovi sa prevodom za gledanje online.

Filmovi su sa opisom i razvrstani po kategorijama za gledanje: Dokumentarci, Domaće serije, Domaći filmovi, Strani filmovi, Crtani filmovi, Trejleri, tv uživo.

 

http://www.milversite.net/

- Potrebna besplatna registracija kako bi mogli gledati filmove. Uživo filmovi sa prevodom, strani filmovi sa prevodom, strane serije sa prevodom, domaći filmovi, strane serije, titlovano, online, prevedeno...

 

http://www.filmovin.com/

Ima mnogo stranih filmova raznih žanrova, od avantura do dokumentaraca. Također ima i domaće i crtane filmove. Potrebna besplatna registracija da bi mogli gledati filmove.

strani filmovi, online besplatni filmovi za gledanje