Strani filmovi besplatno

Strani filmovi besplatno se mogu pogledati sa prevodom na naše jezike na nekim izdvojenim web sajtovima na kojima stvarno postoje besplatni strani filmovi za gledanje.


Strani filmovi za gledanje online možete naći na izdvojenim web sajtovima. Uglavnom su filmovi za gledanje uz prethodnu besplatnu registraciju ili bez nje. Nije potrebno downloadovati film, a neki su titlovani sa prevodom.

Besplatno gledanje stranih filmova na mnogim web servisima i video web sajtovima je danas omogućeno zbog napretka tehnologije a i nekih promjene u video distribuciji.

 

Ono što vam je potrebno kako bi mogli naći besplatne filmove za gledanje preko interneta na ovim stranicama je:
1. Mozilla Firefox web preglednik kojeg mozete preuzeti i instalirati na svoj kompjuter.
2. Java Runtime takode instalirati ako ju vec nemate.
3. Instaliran CCleaner za ciscenje i otklanjanje problema pri gledanju filmova.

 

Web stranice nisu poredane po kvaliteti ili po broju filmova  koji su dostupni za gledanje sa prijevodom, nego nasumično, zato sami odaberite koja je  stranica bolja za gledanje besplatnih filmova.

Recenzije sajtova:

 

http://www.besplatni-filmovi.com

Uživajte u besplatnim fimovima, želimo vam dobrodošlicu na stranicu na kojoj su strani i domaći filmovi i ovdje vas očekuju na jednom mjestu. I najbolja stvar je – možete ih gledati potpuno besplatno. Opustite se u naslonjaču, izaberite film koji želite pogledati i sljedeća dva sata samo uživajte u dobroj glumi vaših najdražih glumaca i glumica. Ako obožavate gledati filmove, a ne da vam se baš svaki dan ići u videoteku po novi, onda je ovo prava stranica za vas. Ukoliko bi htjeli pogledati neki film ovdje ćete svakodnevno imati priliku uživati u novim filmovima, koje još niste imali priliku vidjeti. Ima tu mnoštvo starih klasika, ali i potpuno novih filmova iz prošle i ove godine...

 

http://halobing.net/

Svi domaći filmovi i serije na ovoj stranici su potpuno besplatni. Za gledanje svih filmova potrebno je jedino imati instaliran adobe flash player i brzu internet vezu. Internet preglednik Google Chrome je preporučljiv pošto već ima u sebi ugrađen flash Player i ne morate ga naknadno instalirati. Svi filmovi koje možete gledati preko našeg sajta nalaze se na hostovima: sevenload.com, tvzone.us, video.google.com. Mi smo samo preuzeli kodove da bi ih vi mogli gledati.

 

http://www.filmovisaprevodom.com

Filmovi sa prevodom, kao i besplatni domaci filmovi online. Domaci filmovi, domaće serije, strani filmovi sa prevodom za gledanje uživo on line potpuno besplatno!

 

http://www.besplatnifilmovi.net

Vaše internet Kino,  Besplatni domaći filmovi za gledanje na internetu!  Za gledanje filmova Vam nije potrebna nikakva registracija i dovoljno je samo da kliknete na ime ili "play" znak pored filma koji želite da gledate! Ispod svakog domaćeg filma imate opciju za gledanje preko čitavog ekrana (fullscreen). Nepostoji opcija za skidanje tj. download domaćih filmova, tako da je moguće samo online gledanje, što znači da za vrijeme trajanja celog filma morate imati internet konekciju.

 

http://2kokice.com

2Kokice  je sajt za besplatno skidanje i preuzimanje filmova, muzike, igrica i serija. Pročitajte recenzije za besplatne filmove, ocene, komentare, kritike... U vremenu kada se fraze „besplatni filmovi“, „besplatno skidanje filmova“  visoko kotiraju na netu, mi smo odlučili da odemo korak dalje i da svoje znanje o webu, besplatnim filmovima, muzici, serijama i igricama uparimo sa našim očiglednim nepoznavanjem gramatike jezika i sklapamo sajt za objavljivanja najnovijih internet izdanja iz domena zabave, konzumiramo svako ponuđeno štivo i pokušamo da ocenimo, prikažemo, preporučimo ili iskritikujemo, kao i da nađemo najbolje i najkvalitetnije proverene linkove i torente.

 

http://besplatnofilmovi.co.cc

Jedna od najvećih filmskih baza gdje se mogu gledati besplatno filmovi sa prijevodom izravno preko interneta u svako doba dana.

 

http://www.besplatnifilmovi.biz

Besplatni filmovi gledanje, Online filmovi, Besplatni domaci filmovi, Besplatno gledanje filmova, Za gledanje filmova, Domci filmovi, Strani filmovi, Besplatni domaci film, Filmovi besplatno gledanje, Filmovi sa prevodom, Domace serije, Besplatne serije ...

 

http://www.film-club.net

Domaci i strani filmovi sa prevodom za gledanje online.

Filmovi su sa opisom i razvrstani po kategorijama za gledanje: Dokumentarci, Domaće serije, Domaći filmovi, Strani filmovi, Crtani filmovi, Trejleri, tv uživo.

 

http://www.extracafe.rs

Na svim ovim stranicama mogu se gledati besplatni filmovi sa prijevodom, domaći i strani, kao i download filmova.

 

http://www.milversite.net/

- Potrebna besplatna registracija kako bi mogli gledati filmove. Uživo filmovi sa prevodom, strani filmovi sa prevodom, strane serije sa prevodom, domaći filmovi, strane serije, titlovano, online, prevedeno...

 

http://www.filmovizija.com/

- Ima više stotina filmova kao i hiljade crtanih filmova, ali malo spor server i učitavanje. Strani filmovi i serije sa prevodom, dokumentarni filmovi, domaće i strane serije online, top filmovi, filmovi 2012. Na ovoj stranici se nalaze strani filmovi za gledanje sa srpskim prevodom.Mi cemo za Vas i u buduce pronalaziti i na ovom portalu sakupljati najnovije strane filmove sa prevodom koji su svima online besplatno dostupni na velikim video sajtovima, ali bez prevoda. Zato smo Vam mi obezbedili gledanje stranih filmova pri cemu nije potrebna nikakva registracija, dovoljno je samo da vrlo prosto, u par poteza odradite korake za aktivaciju prevoda (dole navedene) i kliknete na "play" znak pored filma koji zelite da gledate i uzivajte! Ne postoji opcija za skidanje tj. download stranih filmova, tako da je moguce samo online gledanje, sto znaci da za vreme trajanja celog filma morate imati internet konekciju.

 

http://www.filmovin.com/

Ima mnogo stranih filmova raznih žanrova, od avantura do dokumentaraca. Također ima i domaće i crtane filmove. Potrebna besplatna registracija da bi mogli gledati filmove.

 


strani filmovi, online besplatni filmovi za gledanje