Gledanje filmova online

Gledanje filmova online sa prevodom na naše jezike možete pogledati na nekim izdvojenim web sajtovima, koje smo pretražili za vas, a na kojima zaista postoje filmovi za gledanje.


Na internetu postoji mnogo sajtova sa stotinama filmova za besplatno online gledanje, medjutim kod većine ljudi znanje engleskog je previše skromno za neko ozbiljnije gledanje. Za mnoge je pak downlodovanje filma i dodavanje prijevoda  u programu Subtitle Workshop takođe komplicirano, te cu ovom prilikom opisati kako da odgledate film sa hrvatski, bosankim ili srpskim  prijevodom na jedan jednostavniji i brzi način uz pomoc Subtitle Playera, koji ce vam na dnu ekrana prikazati prijevod filma.

 

Filmovi za besplatno gledanje

Online video servisi sve više postaju mjesta za besplatno gledanje cijelih filmova, isječaka iz filmova , traileri ili nekih scena. Neki filmovi za gledanje online su prevedeni, neki bez titla ali ako znate engleski jezik onda Vam gledanje filma neće biti problem.

 

Nekoliko savjeta za gledanje filmova online:

 

Ono što vam je potrebno kako bi mogli naći besplatne filmove za gledanje preko interneta na ovim stranicama je:
1. Mozilla Firefox web preglednik kojeg mozete preuzeti i instalirati na svoj kompjuter.
2. Java Runtime takode instalirati ako ju vec nemate.
3. Instaliran CCleaner za ciscenje i otklanjanje problema pri gledanju filmova.

 

Web stranice nisu poredane po kvaliteti ili po broju filmova  za gledanje koji su dostupni sa prijevodom, nego nasumično, zato sami odaberite koja je stranica bolja za gledanje filmova online.

 

Recenzije web sajtova na kojima stvarno možete gledati filmove online:

 

http://www.besplatni-filmovi.com

Ako tražite besplatno gledanje filmova na Internetu na pravom ste mjestu. Provjerite izbor domaćih i stranih filmova.

Ako obožavate gledati filmove, a ne da vam se baš svaki dan ići u videoteku po novi, onda je ovo prava stranica za vas. Ukoliko bi htjeli pogledati neki film ovdje ćete svakodnevno imati priliku uživati u novim filmovima, koje još niste imali priliku vidjeti. Ima tu mnoštvo starih klasika, ali i potpuno novih filmova iz prošle i ove godine...

 Ako mislite da su svi filmovi koje prikazuju na televiziji dosadni i već izlizani, i onda ste na pravom mjestu. Ovdje ćete svakodnevno imati priliku uživati u novim filmovima, koje još niste imali priliku vidjeti. Ima tu mnoštvo starih klasika, ali i potpuno novih filmova iz prošle i ove godine...

 

http://halobing.net/

Svi domaći filmovi i serije na ovoj stranici su potpuno besplatni. Za gledanje svih filmova potrebno je jedino imati instaliran adobe flash player i brzu internet vezu. Internet preglednik Google Chrome je preporučljiv pošto već ima u sebi ugrađen flash Player i ne morate ga naknadno instalirati. Svi filmovi koje možete gledati preko našeg sajta nalaze se na hostovima: sevenload.com, tvzone.us, video.google.com. Mi smo samo preuzeli kodove da bi ih vi mogli gledati.

 

http://www.filmovisaprevodom.com

Filmovi sa prevodom, kao i besplatni domaci filmovi online. Domaci filmovi, domaće serije, strani filmovi sa prevodom za gledanje uživo on line potpuno besplatno!

 

http://www.besplatnifilmovi.net

Vaše internet Kino,  Besplatni domaći filmovi za gledanje na internetu!  Za gledanje filmova Vam nije potrebna nikakva registracija i dovoljno je samo da kliknete na ime ili "play" znak pored filma koji želite da gledate! Ispod svakog domaćeg filma imate opciju za gledanje preko čitavog ekrana (fullscreen). Nepostoji opcija za skidanje tj. download domaćih filmova, tako da je moguće samo online gledanje, što znači da za vrijeme trajanja celog filma morate imati internet konekciju.

 

http://2kokice.com

2Kokice  je sajt za besplatno skidanje i preuzimanje filmova, muzike, igrica i serija. Pročitajte recenzije za besplatne filmove, ocene, komentare, kritike... U vremenu kada se fraze „besplatni filmovi“, „besplatno skidanje filmova“  visoko kotiraju na netu, mi smo odlučili da odemo korak dalje i da svoje znanje o webu, besplatnim filmovima, muzici, serijama i igricama uparimo sa našim očiglednim nepoznavanjem gramatike jezika i sklapamo sajt za objavljivanja najnovijih internet izdanja iz domena zabave, konzumiramo svako ponuđeno štivo i pokušamo da ocenimo, prikažemo, preporučimo ili iskritikujemo, kao i da nađemo najbolje i najkvalitetnije proverene linkove i torente.

 

http://besplatnofilmovi.co.cc

Jedna od najvećih filmskih baza gdje se mogu gledati besplatno filmovi sa prijevodom izravno preko interneta u svako doba dana.

 

http://www.besplatnifilmovi.biz

Besplatni filmovi gledanje, Online filmovi, Besplatni domaci filmovi, Besplatno gledanje filmova, Za gledanje filmova, Domci filmovi, Strani filmovi, Besplatni domaci film, Filmovi besplatno gledanje, Filmovi sa prevodom, Domace serije, Besplatne serije ...

 

http://www.film-club.net

Domaci i strani filmovi sa prevodom za gledanje online.

Filmovi su sa opisom i razvrstani po kategorijama za gledanje: Dokumentarci, Domaće serije, Domaći filmovi, Strani filmovi, Crtani filmovi, Trejleri, tv uživo.

 

http://www.extracafe.rs

Na svim ovim stranicama mogu se gledati besplatni filmovi sa prijevodom, domaći i strani, kao i download filmova.

 

http://www.milversite.net/

- Potrebna besplatna registracija kako bi mogli gledati filmove. Uživo filmovi sa prevodom, strani filmovi sa prevodom, strane serije sa prevodom, domaći filmovi, strane serije, titlovano, online, prevedeno...

 

http://www.filmovizija.com/

- Ima više stotina filmova kao i hiljade crtanih filmova, ali malo spor server i učitavanje. Strani filmovi i serije sa prevodom, dokumentarni filmovi, domaće i strane serije online, top filmovi, filmovi 2012.

 

http://www.filmovin.com/

Ima mnogo stranih filmova raznih žanrova, od avantura do dokumentaraca. Također ima i domaće i crtane filmove. Potrebna besplatna registracija da bi mogli gledati filmove.

 

Filmovi besplatni za gledanje

http://www.filmovibesplatno.info/filmovi-za-gledanje

Na internetu se traže najviše hollywood-ski, evropski, turski, indijski filmovi besplatni za gledanje. Jedna stvar je interesantna kod indijskih (Bollywood-ski) i turskih filmova je da su ljubavni filmovi bez scena poljubca a da ne govorimo da nema erotskih scena, što je u zapadnoj kinematografiji rijetkost.


strani filmovi, online besplatni filmovi za gledanje