Besplatni strani filmovi

Besplatni strani filmovi sa prevodom na naše jezike, možete ih pogledati na nekim izdvojenim web sajtovima, koje smo pretražili za vas, jer internet odavno nudi mogućnost zabave i trošenja slobodnog vremena uz gledanje nekog dobrog filma, gdje vam TV nije neophodan.


Web stranice nisu poredane po kvaliteti ili po broju stranih besplatnih filmova koji su dostupni za gledanje sa prijevodom, nego nasumično, zato sami odaberite koja je  stranica bolja za gledanje stranih filmova.

 

Ono što vam je potrebno kako bi mogli besplatno gledati strane filmove preko interneta na ovim stranicama je:
1. Mozilla Firefox web preglednik kojeg mozete preuzeti i instalirati na svoj kompjuter.
2. Java Runtime takode instalirati ako ju vec nemate.
3. Instaliran CCleaner za ciscenje i otklanjanje problema pri gledanju filmova.

Recenzije sajtova:

 

http://www.besplatni-filmovi.com

Strani i domaći filmovi ovdje vas očekuju na jednom mjestu. I najbolja stvar je – možete ih gledati potpuno besplatno. Ako obožavate gledati filmove, a ne da vam se baš svaki dan ići u videoteku po novi, onda je ovo prava stranica za vas. Ako vam nije problem otići u videoteku, ali nemate dovoljno novca da to često činite, i onda je ovo prava stranica za vas. Ako mislite da su svi filmovi koje prikazuju na televiziji dosadni i već izlizani, i onda ste na pravom mjestu. Ovdje ćete svakodnevno imati priliku uživati u novim filmovima, koje još niste imali priliku vidjeti. Ima tu mnoštvo starih klasika, ali i potpuno novih filmova iz prošle i ove godine. Želimo vam ugodnu zabavu uz vrhunske filmove i ne zaboravite nas preporučiti i svim vašim prijateljima.

 

http://www.filmovisaprevodom.com

Filmovi sa prevodom, kao i besplatni domaci filmovi online. Domaci filmovi, domaće serije, strani filmovi sa prevodom za gledanje uživo on line potpuno besplatno!

 

http://www.besplatnifilmovi.net

Vaše internet Kino,  Besplatni domaći filmovi za gledanje na internetu!  Za gledanje filmova Vam nije potrebna nikakva registracija i dovoljno je samo da kliknete na ime ili "play" znak pored filma koji želite da gledate! Ispod svakog domaćeg filma imate opciju za gledanje preko čitavog ekrana (fullscreen). Nepostoji opcija za skidanje tj. download domaćih filmova, tako da je moguće samo online gledanje, što znači da za vrijeme trajanja celog filma morate imati internet konekciju.

 

http://2kokice.com

2Kokice  je sajt za besplatno skidanje i preuzimanje filmova, muzike, igrica i serija. Pročitajte recenzije za besplatne filmove, ocene, komentare, kritike... U vremenu kada se fraze „besplatni filmovi“, „besplatno skidanje filmova“  visoko kotiraju na netu, mi smo odlučili da odemo korak dalje i da svoje znanje o webu, besplatnim filmovima, muzici, serijama i igricama uparimo sa našim očiglednim nepoznavanjem gramatike jezika i sklapamo sajt za objavljivanja najnovijih internet izdanja iz domena zabave, konzumiramo svako ponuđeno štivo i pokušamo da ocenimo, prikažemo, preporučimo ili iskritikujemo, kao i da nađemo najbolje i najkvalitetnije proverene linkove i torente.

 

http://besplatnofilmovi.co.cc

Najveca filmska baza gdje se mogu gledati besplatno filmovi sa prijevodom izravno preko interneta u svako doba dana.

 

http://www.besplatnifilmovi.biz

Besplatni filmovi gledanje, Online filmovi, Besplatni domaci filmovi, Besplatno gledanje filmova, Za gledanje filmova, Domci filmovi, Strani filmovi, Besplatni domaci film, Filmovi besplatno gledanje, Filmovi sa prevodom, Domace serije, Besplatne serije ...

 

http://www.film-club.net

Domaci i strani filmovi sa prevodom za gledanje online.

Filmovi su sa opisom i razvrstani po kategorijama za gledanje: Dokumentarci, Domaće serije, Domaći filmovi, Strani filmovi, Crtani filmovi, Trejleri, tv uživo.

 

http://www.extracafe.rs

Na svim ovim stranicama mogu se gledati besplatni filmovi sa prijevodom, domaći i strani, kao i download filmova.

 

http://www.milversite.net/

- Potrebna besplatna registracija kako bi mogli gledati filmove. Uživo filmovi sa prevodom, strani filmovi sa prevodom, strane serije sa prevodom, domaći filmovi, strane serije, titlovano, online, prevedeno...

 

http://www.filmovizija.com/

- Ima više stotina filmova kao i hiljade crtanih filmova, ali malo spor server i učitavanje. Strani filmovi i serije sa prevodom, dokumentarni filmovi, domaće i strane serije online, top filmovi, filmovi 2012.

strani filmovi, online besplatni filmovi za gledanje